Connectat

Top 6 cele mai atractive semne zodiacale

1. Fecioară

Fecioarele sunt asociate cel mai adesea cu puritatea și inocența, dar pot să devină adevărați experți în pat atunci când își doresc asta. Unii dintre ei nu vor recunoaște niciodată că au avut astfel de relații cu partenerii lor, vor rămâine tăcuți și nu vor oferi niciun fel de detaliu.

Chiar dacă au un aspect exterior tandru, în  dormitor dau frâu liber unor fantezii nebunești și unor dorințe interzise. Secretul lor iese astfel la iveală.

 

2. Scorpion

Scorpionii sunt aproape la fel de atrăgători în dormitor precum Fecioarele. Scorpionii nu sunt niciodată timizi în pat. Nu își doresc neapărat să țină totul în secret și nu-i sperie să vorbească oricând despre asta. Un Scorpion are nevoie de foarte multă atenție în timpul momentelor romantice ca să-și satisfacă nevoile interioare.

Scorpionii sunt amanți extrem de entuziaști, aproape perfecți.

 

3. Vărsător

Un Vărsător este un pic mai timid când vine vorba de viața intimă. Nu simt nevoia de a discuta despre tema aceasta și nici să facă totul în mod frecvent. Cu toate acestea, când unul dintre ei este în dispoziția ideală în dormitor, vei avea parte de o experiență de neuitat. Adoră să experimenteze și nu există posibilitatea să te plictisești în compania lui.

Trebuie însă să știi că au aceleași așteptări de la partener sau parteneră.

 

4. Balanță

Balanțele admiră frumusețea și perfecțiunea, iar preferințele lor din dormitor sunt strâns legate de asta. Balanțele sunt genul de persoane care își doresc să facă mereu pe plac, așa că vor încerca să îți ofere tot ceea ce îți dorești, trebuie doar să-i spui asta. Îți vor spune și ei clar ceea ce își doresc, așa că e bine să aveți o discuție deschisă despre asta.

 

5. Berbec

Berbecilor le place să dețină controlul în dormitor, așa că te vei simți bine alături de ei dacă ești adepta acestui gen. Nu le lipsește imaginația pentru a pune în practică toate ideile pe care le au. Dacă vrei să încerci lucruri noi, ei sunt oameni la care trebuie să apelezi.

Tot ceea ce nu ai avut niciodată curajul să ceri sau să întrebi poate fi acum încercat lăsându-te inspirată de firea puternică a acestei zodii.

 

6. Taur

Taurii sunt considerați a fi amanți pasionali și romantici. Dacă vrei să le descoperi latura sălbatică, trebuie să aveți o legătură extrem de puternică, să ai o inimă bună și să-i spui mereu că faceți dragoste, fără a folosi ați termeni mai superficiali.

Taurii sunt persoane indicate cu care să ai relații de lungă durată și cunosc tot felul de trucuri interesante pe care le aplică în dormitor.

loading...

Comentează