Connectat

Topul celor mai bune iubite în funcție de zodie!

Te-ai gândit vreodată că semnul zodiacal poate face diferența între femei și poate stabili exact care femei sunt cele mai bune iubite și care nu? În articolul de astăzi, am realizat un clasament al celor mai bune iubite, în funcție de semnul zodiacal, iar rezultatele te vor încânta, mai mult ca sigur!

Iată un top al celor mai bune iubite în funcție de zodie, de la cea mai minunată la cea mai îngrozitoare:

1. SĂGETĂTOR

Săgetătorul este cel mai aspru critic al său. Cu toate acestea, într-o relație, femeia Săgetător este foarte motivațională și un bun sprijin pentru partenerul ei. Îți va înălța starea de dispoziție cu pozitivitatea și iubirea ei. Este complet altruistă și nu își dezamăgește partenerul. Încrederea și loialitatea sunt cele mai prețioase două valori pentru ea. Te îngrijește cu adevărat și cu multă afecțiune.

2. PEȘTI

Pare timidă și retrasă atunci când o întâlnești prima oară. Dar este unul dintre cei mai potriviți oameni în care poți să ai încredere, iar odată ce i-ai câștigat afecțiunea, vei înțelege cât de norocos ești. Ea poate simți emoțiile celorlalți și preia vibrațiile din limbajul corpului. Va ști atunci când ești fals. Este o persoană sensibilă și nu ar face rău nimănui în mod conștient.

3. CAPRICORN

Este o perfecționistă în mod natural. Când vine vorba de relații, va da tot ceea ce poate. De obicei, tinde să domine în relație, și te va întoarce întotdeauna împotriva oamenilor. Poate fi greu de citit uneori, deoarece se pricepe să-și ascundă emoțiile. Trebuie să fii cu adevărat special dacă vrei să-i câștigi inima.

4. BALANȚĂ

Femeia din zodia Balanță încearcă să evite conflictul într-o relație, chiar dacă nu funcționează mereu. Ea se străduiește să răspândească numai fericire și pozitivitate, fiind cea care oferă în relație și care uită să-și satisfacă propriile nevoi. Își include partenerul în toate planurile sale.

5. GEMENI

Femeia Gemeni are două laturi diferite – poate fi distractivă într-un moment și sumbră în următorul. Va încerca să ascundă partea negativă într-o relație, dar trebuie să înveți să o accepți ca atare. Ea are încredere în oameni, dar odată ce le vede adevăratele culori, nu le va mai oferi a doua șansă.

6. VĂRSĂTOR

Este timidă când vine vorba de relații, pentru că își prețuiește foarte mult independența. Dar odată ce s-a implicat, este foarte loială. Se uită la defectele tale ca la ceva ce trebuie admirat.

7. LEU

Este o romantică fără speranță și cu așteptări nerealiste. Întotdeauna se implică cu persoane cărora nu le pasă de ea. Este puțin frustrată atunci când dă tot ce are pentru cineva care nu face la fel, iar asta cauzează multe certuri în relațiile sale. De asemenea, rareori ascultă de sfatul prietenilor.

8. RAC

Femeia Rac are o inimă de aur, dar ăsta este și un dezavantaj, deoarece tinde să fie ușor de rănit. Nu este o iubită rea, în sine. Ea doar îndepărtează oamenii foarte des. Se îndoiesc de deciziile lor și îi pasă, chiar dacă pretinde că nu.

9. TAUR

Este o femeie care frânge inimi și de cele mai multe ori, nu-i pasă dacă este sau nu într-o relație. Ea este mulțumită cu viața ei și face lucrurile în ritmul ei. Nu joacă jocuri prostești și nu lasă bărbații să-i ghicească intențiile.

10. BERBEC

Ea se grăbește destul de mult și dorește să controleze fiecare situație într-o relație. Personalitatea ei puternică poate fi atrăgătoare pentru cineva, dar dacă este exagerată, poate fi și un turn-off. Este dură la exterior și sensibilă în interior.

11. FECIOARĂ

Este nesigură și geloasă. Fecioara este extrem de autocritică și autodistructivă, mai ales atunci când e vorba să se întâmple ceva rău. Să o convingi de iubirea ta este o sarcină foarte dificilă.

12. SCORPION

Femeia Scorpion este obsedată de controlul complet. Pare rece și fără inimă, dar este extrem de sensibilă. Nu va accepta nici o greșeală de la tine. Dintre toate semnele, ea este cea mai dificilă persoană de care te-ai putea îndrăgosti.

 

loading...

Comentează