Connectat

Topul femeilor numai bune de iubit din zodiac

1. Săgetător

Singura problemă pe care o au Săgetătoarele e că pot fi un critic dur şi propriul lor duşman de temut. În afară de asta, sunt fiinţe incredibile. Îi fac pe cei din jur să se simtă bine şi dau tot ce au mai bun. Dacă le câştigi încrederea, le ai alături de tine pe viaţă.

 

2. Peşti

Peştii pot părea timizi la început, dar odată ce îţi permit să le cucereşti inima, totul va fi bine. Sunt iubite care te sprijină necondiţionat şi ştiu ce ai păţit fără să fie nevoie să le spui.

 

3. Capricorn

Capricornii sunt perfecţionişti din naştere şi dau tot ce au mai bun într-o relaţie. Te apără şi încearcă să facă din tine o persoană mai bună fără să încerce să te schimbe.

 

4. Balanţă

Sunt unele dintre cele mai de treabă semne zodiacale, ceea ce nu este întotdeauna un lucru pozitiv. Încearcă să evite conflictele, aşa că ţin înăuntru tot ce simt şi izbucnesc atunci când te aştepţi mai puţin.

 

5. Gemeni

Au o personalitate duală, aşa că pot fi motivul fericirii sau nefericirii tale. O zi pot fi veseli şi încântători, iar în cealaltă furioşi şi negativi. Ştiu să-şi accepte iubitul aşa cum e.

 

6. Vărsător

Un Vărsător nu este nici o iubită grozavă, nici una groaznică. Sunt persoane un pic cam ciudate. Nu se pricep se menţină relaţii, dar dacă îşi iau angajamentul, rămân fidele.

 

7. Leu

Leii sunt romantici incurabili. Din acest motiv, Leii au aşteptări amoroase neobişnuit de ridicate. Dau tot ce au mai bun partenerului, dar alerg mereu perechea greşită pentru ele.

 

8. Rac

Racii îşi doresc cu ardoare o relaţie şi îşi pun inima pe tavă, fapt care le poate aduce bucurii, dar şi dezamăgiri. Din cauza suferinţelor din trecut, se încred cu greu în parteneri noi.

 

9. Taur

Sunt semne zodiacale care se bucură de independenţa lor şi nu au nevoie neapărată să fie într-o relaţie. Suferă enorm după o despărţire, aşa că tind să le evite.

 

10. Berbec

Berbecii pot fi intimidanţi în relaţie. Le place ca lucrurile să fie făcute aşa cum vor ele. Chiar dacă personalitatea lor puternică e atractivă, unii oameni se pot simţi copleşiţi de ea.

 

11. Fecioară

Nu sunt persoane predictibile, dar se autocritică extrem de mult. Nu se consideră suficient de bune pentru partener, iar acest lucru poate duce la gelozie.

 

12.Scorpion

Sunt cele mai dure femei din zodiac şi pot părea reci şi insensibile la prima vedere. Scorpionii nu sunt oameni răi, dar le place să spună întotdeauna lucrurilor pe nume.

loading...

Comentează