Connectat

10 trucuri testate pentru smartphone care îți vor face viața mai ușoară

Trucurile pentru telefon sunt uimitoare, și ne pot salva viețile într-un număr nesfârșit de ocazii.

Pentru a te asigura că nici unul dintre ele nu-ți dăunează mobilului sau sistemului de operare, noi am decis să testăm și să verificăm aceste trucuri, pentru ca mai apoi tu să le poți folosi în siguranță.

1. Folosește o baterie în locul unui stilou pentru ecran

O baterie este o alternativă excelentă la un stilou pentru ecran. Pentru ca acest truc să funcționeze, trebuie să atingi ecranul cu partea negativă a bateriei.

2. Fă un suport pentru mobil folosind o agrafă de birou 

Smartphone-ul se potrivește excelent cu o clemă desfăcută. Acum, poți viziona videoclipuri fără să-ți faci griji că telefonul va cădea.

3. Înfășoară niște folie de aluminiu pe un deget

Dacă porți mănuși și ecranul nu răspunde la atingerile tale, îți poți înfășura degetul într-o folie de aluminiu. Ecranul va răspunde mai bine la o astfel de atingere.

Trucul funcționează, așadar, îți poți economisi banii pentru mănuși speciale dedicate telefoanelor inteligente.

Și nici nu trebuie să-ți mai scoți mănușile pentru a răspunde la un apel sau a scrie un mesaj.

4. Folosește o seringă pentru a curăța porturile de murdărie și praf

Dacă sufli aerul dintr-un port, nu vei observa nici o diferență între înainte și după. Prin urmare, o seringă poate fi mai utilă dacă vrei să-ți faci telefonul mai curat.

5. Fă o carcasă pentru telefon dintr-un balon 

În primul rând, umflă balonul, dar nu foarte mult, cam pe jumătate. Apoi, pune telefonul în el. Balonul se va agăța de telefonul mobil ca o mănușă.

6. Îndepărtează zgârieturile ecranului cu pasta de dinți 

Pasta de dinți aplicată pe ecranul telefonului nu te va ajuta să scapi de zgârieturi. Am testat și ne-am convins că de fapt, le face mai vizibile! Așadar, acest truc de pe Internet a fost popular în mod zadar.

7. Fă un trepied dintr-un scoci și elastice de cauciuc

Ia o rolă mare de scoci, pune telefonul în ea, iar apoi fixeaz-o cu elastice de cauciuc. Pune telefonul în locul în care dorești să faci o fotografie. Funcționează de minune!

8. Pune o sticlă de apă pe bliț pentru a face mai multă lumină noaptea

Chiar funcționează! Citirea într-o astfel de lumină nu este recomandată, însă vei putea ajunge în pat pe întuneric fără probleme, cu o astfel de lumină.

9. Fă o fotografie folosind butonul pentru căști 

Conectează căștile, pornește camera și apasă butonul de pe fir. Acesta va funcționa ca un declanșator. Din experiență, vă spunem că funcționează de minune!

10. Fă o mini-lampă din coji de ouă

Sparge un ou și atașează o jumătate de coajă de blițul telefonului. Lipește-o cu super glue pentru a sta fixă. Acest truc te va ajuta să creezi o lumină plăcută, cu care te poți orienta în întuneric.

BONUS

Screen Lock – Time Password este o aplicație pentru Android care va face ca timpul curent să fie parola de deblocare a telefonului tău.

Pe măsură ce timpul va trece, parola se va schimba automat, așadar, nu trebuie să-ți faci griji dacă cineva o va vedea vreodată.

 

 

 

 

loading...

Comentează