Connectat

9 caracteristici secrete ale smartphone-ului pe care vei vrea să le folosești imediat

Cu toții avem experiență în utilizarea smartphone-urilor, dar este imposibil să știm toate trucurile, deoarece aceste telefoane mobile devin din ce în ce mai avansate.

Mai jos, v-am pregătit câteva sfaturi utile pentru utilizatorii de iOS și Android, care te vor ajuta să obții mai multe de pe urma telefonului tău!

1. Blochează anunțurile

Cea mai rapidă și ușoară modalitate de a bloca anunțurile de pe telefonul tău este să activezi modul Avion. Funcționează excelent, atât pe Android, cât și pe iOS.

Cât timp acest mod este activat, nu vei putea efectua sau primi apeluri.

2. Parolele Wi-Fi

De fiecare dată când te conectezi la un nou Wi-Fi, telefonul memorează parola și vezi acele puncte în locul parolei de pe ecran.

Există o aplicație care te ajută să vezi toate parolele Wi-Fi care au fost vreodată introduse în telefon.

Este foarte utilă atunci când dorești să îți reamintești parola pentru a folosi conexiunea Wi-Fi de pe un alt telefon mobil sau pentru a o oferi prietenilor.

3. Creează propriul răspuns pentru apelurile pierdute

Dacă pierzi un apel, există niște mesaje care pot fi trimise cu o singură atingere. De asemenea, este posibil să-ți creezi propriul tău mesaj. Accesează Setări, apoi Telefon, apoi opțiunea Răspunde cu Text și creează propriul mesaj.

4. Modul vizitator pentru Android

Dacă nu dorești ca o altă persoană să aibă acces la datele tale personale în timp ce folosește telefonul tău, poți utiliza Modul pentru oaspeți de pe telefonul Android.

Pentru a-l activa, trebuie să atingi pictograma Utilizator din colțul din dreapta sus al panoului Setări Rapide. Apoi atinge Guest.

5. Cronometru audio

Această caracteristică iOS este excelentă pentru cei cărora le plac audiobook-urile și ascultă muzică înainte de a adormi. Poți seta temporizatorul pentru a dezactiva sunetul.

Mergi la Timer și selectează lungimea acesteia. Atinge când vrei ca Timer-ul să se încheie și selectează Oprire redare în partea de jos.

Apasă Setare și începe cronometrul. Când cronometrul se stinge, orice redare audio curentă se va opri.

6. Cum să faci fotografii în timpul filmării

Nu trebuie să oprești înregistrarea videoclipurilor pe iPhone, dacă dorești să faci o fotografie în același timp. Trebuie doar să atingi butonul pentru cameră, care va apărea pe ecran cu butonul declanșator.

7. Partajează imediat conținutul

Poți partaja cu ușurință conținutul direct de pe ecranul dispozitivului Android la un altul, doar aducând împreună dispozitivele. Pentru a face asta, atinge pictograma Distribuie din orice aplicație.

Alege fasciculul de date Android din lista opțiunilor și apoi pune telefoanele laolaltă, spate în spate.

8. Tastatură și mouse

Android-ul acceptă tastatură și mouse. Acest lucru poate fi util dacă afișajul tău este deteriorat sau dacă trebuie să introduci o mulțime de text.

Nu ai nevoie decât de un cablu USB on-the-go pentru a conecta o tastatură sau un mouse la telefonul tău Android.

9. Blocarea ecranului – Parola de timp

Aceasta este o aplicație pentru Android care face ca timpul curent al telefonului mobil (sau orice alte opțiuni legate de timp) să devină parola de deblocare a ecranului.

Se va schimba tot timpul, așa că nu trebuie să-ți faci griji dacă cineva ți-a văzut parola atunci când ți-ai deblocat telefonul.

 

 

loading...

Comentează