Connectat

10 orașe populare care pot fi periculoase pentru turiști

Este posibil ca portofelul tău să fie furat sau să faci toxiinfecție alimentară în orice oraș, dar există locuri în care turiștii ar trebui să fie extrem de atenți la siguranța lor.

Trebuie să știi că sunt multe locuri periculoase în lume, iar dacă ai un obicei din a face vizite clandestine, poate că ai alege să renunți la ele dacă ai ști ce ți se poate întâmpla acolo.

Descoperă citind mai jos!

1. Barcelona, Spania

Barcelona este o capitală binecunoscută a buzunăritului. Sunt mii de oamenii aici care practică asta și sunt foarte pricepuți. Apoi, este urmată de Roma, Praga și Paris.

Cele mai multe furturi au loc pe strada principală a orașului: La Rambla. De fapt, hoții îți pot fura banii sau lucrurile de pe plajă, în transportul public și chiar în camera de hotel. Ai grijă!

2. Cairo, Egipt

Cairo este un oraș legendar și are un contrast foarte puternic cu stațiunile egiptene în termeni de relaxare.

În primul rând, este unul dintre cele mai periculoase orașe din lume pentru femei. În al doilea rând, situația politică este periculoasă și există adesea conflicte în acest domeniu.

În cele din urmă, și cel mai probabil, sute de oameni vor încerca să te înșele neîntrerupt. Cel mai popular exemplu este că te costă doar 5 dolari pentru a monta o cămilă și 50 de dolari pentru a o demonta.

3. Pattaya, Thailanda

Mâncarea poate fi un joc de ruletă rusească în Thailanda și niciodată nu știi când și cum ai putea obține intoxicații alimentare.

Se întâmplă foarte frecvent în Pattaya, un oraș foarte murdar, dar încă popular printre alegerile turiștilor. Fructele de mare sunt cel mai adesea cauza, dar uneori mai pot fi de vină și carnea ori salatele.

Localnicii mănâncă totul cu o mulțime de condimente, care ucid toate bacteriile periculoase. Turiștii, totuși, ajung fără condimente.

Ca urmare, adesea se aleg cu intoxicații alimentare. Pentru a fi în siguranță, consumă mâncarea ca localnicii.

4. Johannesburg, Africa de Sud

Africa de Sud este o țară de natură uimitoare, un loc în care se întâlnesc 2 oceane. Dar există probleme aici: acum 30 de ani, epoca apartheidului s-a încheiat.

Acesta a fost un moment în care populația albă a discriminat oamenii negri. Acum este invers: oamenii albi sunt hărțuiți, mai ales în Johannesburg.

Dacă ești alb, mai bine călătorește cu mașina sau cu taxiul. Cel mai bun scenariu este că oamenii doar se vor uita urât la tine pe stradă.

Aici, foarte puțini oameni merg pe jos.

5. Napoli, Italia

Italienii spun că Napoli este cel mai interesant oraș italian, și probabil locul în care s-a inventat pizza. Cu toate acestea, orașul este periculos și există numeroși hoți de buzunare.

Există mulți oameni pe scutere care apar de nicăieri și îți fură geanta sau aparatul foto.

6. Tijuana, Mexic

Acest oraș este situat la granița dintre SUA și Mexic, motiv pentru care este un loc popular pentru oamenii din SUA care doresc să aibă un weekend cu adevărat mexican.

Dar nu numai turiștii vin la Tijuana. Există o mulțime de fugari din SUA și este, de asemenea, un punct de tranzit pentru dealerii de droguri.

Deci, acesta este un loc foarte periculos. Și nu sunt prea multe de văzut aici.

7. Mumbai, India

Fiecare turist care vine în Mumbai este întotdeauna înconjurat de o mulțime de cerșetori care îi văd ca pe niște portmonee de mers pe jos.

Unii dintre ei chiar se pretind a fi yoghini sau “iluminați” pentru a fura ceva.

India este, de asemenea, cunoscută pentru un număr foarte mare de atacuri asupra femeilor.

Există, de asemenea, o vreme foarte caldă și un mediu murdar, care sunt condițiile perfecte pentru intoxicații alimentare sau îmbolnăvire.

8. Rio de Janeiro, Brazilia

Santa Teresa, unul dintre cartierele centrale ale orasului, este foarte periculos, chiar dacă nu arată așa. Nu ar trebui să îți scoți telefonul sau aparatul foto aici, deoarece ai putea fi atacat.

Unii oameni au chiar și cuțite. De fapt, este mai bine să nu umbli prin centrul orașului Rio pe timp de noapte.

9. Paris, Franța

Romanticul Paris nu este la fel de sigur pe cât ar părea  – există o mulțime de hoți de buzunare, mulți cerșetori, și vânzători de stradă foarte împovărați care încearcă să îți vândă ceva de care nu ai nevoie la un preț foarte ridicat.

10. Dubai, Emiratele Arabe Unite

Deși Dubai pare să fie mai occidental decât alte orașe musulmane, trebuie să îți amintești în continuare despre codul vestimentar, dacă ești o femeie.

Pentru a nu fi hărțuită, trebuie să îți păstrezi brațele și picioarele acoperite. Nu te comporta într-o manieră provocatoare.

Pe de altă parte, te poți relaxa când te afli în interiorul hotelului – ești perfect în siguranță acolo.

 

 

loading...

Comentează