Connectat

4 stațiuni din Egipt pe care nu ai cum să le ratezi în această primăvară

Alege întotdeauna cele mai bune destinații de vacanță pentru întreaga ta familie! Dacă vrei să mergi la mare, într-o țară exotică și plină de atracții turistice interesante, Egiptul este întocmai răspunsul pe care îl căutai de ceva vreme.

Istorie cât cuprinde, plaje aurii, hoteluri de lux, mâncare egipteană realizată de cei mai iscusiți bucătari, toate acestea împachetate într-o ofertă turistică de neratat.

Prima dată când vizitezi această țară? Nu știi foarte bine ce stațiune să alegi, pentru că toate sunt la fel de frumoase?

Noi îți vom ușura această decizie și îți vom vorbi în rândurile de mai jos despre 4 stațiuni din Egipt pe care le poți vizita chiar în această perioadă:

Sahl Hasheesh

Sursa foto: https://pixabay.com/en/snorkeling-water-ocean-vacation-1197011/

Ce-ai zice de o nouă provocare pentru această primăvară? Dacă vrei să te bucuri cu adevărat de vremea bună pe care Egiptul o oferă tuturor turiștilor, snorkeling-ul este răspunsul perfect la întrebarea pe care ți-am pus-o mai devreme.

Iar stațiunea potrivită pentru acest tip de activitate: Sahl Hasheesh. Unii spun că acest loc rivalizează ( prin frumusețea coralilor și zonele în care poți face snorkeling) cu Marea Barieră de Corali.

Dacă scufundările nu sunt chiar pe placul tău, nicio problemă, pentru că în Sahl Hasheesh te poți bucura de una dintre cele mai tari excursii in Egipt.

Poți merge în safari pe cămile, te poți bucura de specificul Centrului Istoric sau, pur și simplu, poți savura un cocktail delicios, la barul de lângă piscina hotelului.

 Hurghada 

Sursa foto: https://pixabay.com/en/concert-confetti-party-event-club-2527495/

Dacă îți place viața de noapte, trebuie să ajungi neapărat în Hurghada. Această stațiune a trecut prin mijlocul unui boom economic culminant în ultimii ani, de aceea, serviciile hoteliere și distracția nocturnă sunt conform celor mai exigente standarde.

Și cu toate acestea, mai bine de 75% din suprafața întregii stațiuni este acoperită cu plaje, parcuri, grădini cu vegetație luxuriantă, terenuri de golf etc. Poți face o mulțime de activități interesante, atât pe plajă cât și în apă, bucurându-te la finalul unei zile pline de o sesiune de shopping în Dahar, celebrul bazar de aici.

Makadi Bay

Încă o stațiune ideală pentru pasionații de scufundări, Makadi Bay reprezintă o opțiune mult mai liniștită de petrecere a unui sejur în Egipt, alături de familie și cei dragi, însă la aceleași standarde hoteliere ridicate.

Cei care preferă să vină în această stațiune știu să îmbine linșitea și relaxarea cu distracția și serile memorabile, într-un mix de vacanță iubit atât de cei mici, cât și de cei mari.

Această stațiune se află la aproximativ 40 de kilometri de aeroportul din Hurgahda și are toate șansele să devină în următorul timp una dintre cele mai populare stațiuni din Egipt.

Marsa Alam

Sursa foto: https://pixabay.com/en/egypt-marsa-alam-reef-ocean-sea-329067/

Alegerea acestei stațiuni este cât se poate de inspirată. Departe de freamătul și agitația altor stațiuni mai populare de la malul Mării Roșii, acest refugiu păstrează încă ceva din calmul de altădată a satelor pescărești egiptene.

Însă viitorul este cât se poate de promițător și pentru această stațiune, iar marile lanțuri hoteliere au deschis deja locații și în aceasta zonă. Este o stațiune perfectă pentru scufundări, însă poți opta la fel de bine și pentru plimbări cu ATV-ul, safari pe cămile, seri magice alături de beduini sau o cină memorabilă în Portul Ghalib.

Iată 4 stațiuni din Egipt pe care nu le poți rata în acastă primăvară. Asigură-te că ai deja locurile asigurate pentru un sejur de vis în această țară și dă drumul la distracție, alături de cei dragi ție!