Connectat

Din culisele haremurilor: cum trăiesc arăboaicele în realitate

Multe femei, harem, lipsa studiilor de orice fel, strălucire, bijuterii, opulență, burka, așa arată în ochii oamenilor normali lumea arabă.

Chiar dacă e mai dificil de combătut aceste mituri deja, acest lucru trebuie făcut măcar de dragul turismului care-și merită toți banii în acele zonele ale lumii.

1. Contract înainte de nuntă

Da, într-adevăr multe contracte se mai semnează azi din cauza părinților care încă mai insistă asupra acestui aspect. Majoritatea crede că nimeni nu bagă în seamă nevoile și dorințele miresei.

Dar de fapt lucrurile nu stau chiar așa. Dacă aceasta nu-l place pe viitorul mire ea are dreptul să îl refuze și să nu accepte cererea acestuia, fără ca să sufere vreo consecință.

E încă obligatorie semnarea contractului. Din păcate femeile nu se pot căsători cu bărbați de altă naționalitate, întrucât acestea pot fi alungate din țara de baștină.

Bărbații au fost mai norocoși la acest capitol, ei având șansa de a lega relații cu femei din alte tări. Femeile nu se pot căsători mai devreme de 18 ani. Dar de fapt ele se mărită pe la 25 de ani.

2. Cum au loc nunțile

În fiecare țară nunțile au obiceiuri diferite. Nunțile pot dura inclusiv mai mult decât o zi. Sau dimpotrivă doar câteva ore. Nu se consumă alcool ci doar ceai, cafea și dulciuri.

Femeile, în schimb, înseamnă multe, foarte multe bijuterii, pantofi de firmă. Bărbații nu au voie acolo. Nu se acceptă bani sau sau lucruri necesare în casă, cum ar fi o mașină de spălat.

3. Divorțurile

Dacă un bărbat vrea să se despartă, poate oricând s-o gonească pe nevasta lui. Iar aceasta trebuie să plece doar cu ce are pe ea.

Din acest motiv femeile poartă întotdeauna atât de multe bijuterii cu ele. Femeile sunt foarte nedreptățite, întrucât judecătorii țin cu bărbații în cele mai multe dintre cazuri.

Oricât de mult am încerca să demonstrăm contrariul se pare totuși că horoscopul turcesc îți dezvăluie toate secretele despre ce fel de persoană ești! Ai curaj să afli?

Horoscopul turcesc nu ține cont de luna în care te-ai născut, ci doar de numărul zilei, astfel:

01, 06, 11, 16, 21, 26, 31 – zodie TENEGRI

02, 07, 12, 17, 22, 27 – zodie UMAY

03, 08, 13, 18, 23, 28 – zodie ERLIK

04, 09, 14, 19, 24, 29 – zodie AY DEDE

05, 10, 15, 20, 25, 30 – zodie MERGEN

Tenegri. Cei născuți în această zodie sunt buni în materie de deținut controlul. Nativii acestei zodii se bucură de multă protecție în fața răului și a bolilor.

De asemenea, această zodie este capabilă de protecție și putere de a depăși orice obstacol.

Dacă ești născut în această zodie atunci sigur ai o personalitate puternică, cu autoritate șiprestanță. Nu te dai niciodată bătut și dai dovadă de rezistență.

Umay. Ești genul de persoană pentru care valorile familiale sunt cele mai importante și asta te face să te dăruiești mult celor apropiați ție.

Ai parte de noroc și pace în familie, acesta fiind și locul unde te simți cel mai bine. Ești totuși o fire sensibilă, mai ales în fața răutăților celor din jur.

Erlik. Ai o personalitate interesantăși dai dovadă de simț artistic. Ai ide ingenioase și originale, ești o fire independentă, libertină, care se ferește de orice fel de limită în viață.

Nu duci lipsă însă nici de frământări sufletești și, uneori, poți să te lași dus de val atunci când vine vorba de vicii.

Ay Dede. Ești genul de persoană care iubește aventura și adoră să trăiască mereu senzații tari. Adori călătoriile și un stil de viață energic.

Esti o fire aventuroasă și hotărâtă, deschisă la schimbări. Poți deveni dur atunci când cineva te-a supărat și nu duci lipsă nici de ceva încăpățânare.

Mergen. Ești genul de persoană foarte inteligentă care nu se mai satură de învățat lucruri noi din punct de vedere intelectual.

Iubești dreptatea și ai un suflet nobil, fapt ce te determină să ai înclinații către acte umanitare.

Nu duci lipsă de curaj și de inițiativă, iubești natura și lucrurile frumoase și îți place să-i ajuți pe cei din jur.

loading...

Comentează