Connectat

7 oameni care au suferit cele mai extreme intervenții chirurgicale

În ziua de astăzi există operații care pot rezolva orice afecțiune sau imperfecțiune a pacienților. Există operații pentru reducerea mărimii buzelor, schimbarea unghiului nasului, ridicarea pomeților și așa mai departe. Uneori operațiile sunt duse însă la un alt nivel.

Departe sunt zilele în care operațiile erau făcute doar pentru a salva viața cuiva. În zilele noastre, operațiile sunt pentru apicarea implanturilor, liposucții, augumentarea buzelor etc. Sunt atât de comune încât cei care le fac sunt convinși că fac cel mai bun lucru.

Iată o listă cu 7 oameni care au suferit cele mai bizare intervenții estetice:

1.Herbert Chavez

Să fii fanul unui anume personaj fictiv este un lucru, aspirând însă să arăți exact ca acesta este cu totul altceva.

Nu doar că arată bizar dar Herbert  Chavez a avut numeroase intervenții chirurgicale de-a lungul anilor pentru a arăta ca Superman.

A suferit 23 de operații pentru a arăta exact ca idolul lui și a petrecut 18 ani pentru a ajunge să arate așa.

2.Vanilla Chamu

În fruntea transformărilor se află Vanilla Chamu. A cheltuit peste 100,000$ pentru a arăta ca o păpușă franțuzească, iar transformarea ei este cu adevărat incredibilă.

A avut peste 30 de operații printre care se număr implantul mamar, operații la ochi, rhinoplastie etc.

3.Rodrigo Barga

Cățeii sunt drăguți nu-i așa? Sunt adorabili și plini de dragoste. Uneori se comportă precum caractere inspiraționale dar atunci când îți dorești să arăți precum un câine, lucrurile nu sunt tocmai normale.

Artistul aceste lucrări a avut o mască de silicon turnată pe fața lui iar apoi atașate gura și nasul unui câine. Slavă domnului!

4.Justi Jedlica

Este o persoană reală, nu o păpușă așa cum își dorește să devină.

Acesta a avut mai mult de 340 de proceduri cosmetice și a cheltuit mai mult de 400,000$. S-a operat prima oară când avea 18 ani, operație urmată mai apoi de o rhinoplastie, implant de piept, biceps etc.

5.Myla Sinanaj

Deși nu suntem în măsură să judecăm, cel mai bine ar fi să vă alegeți idoli mai buni decât Kim Kardashian, dar Myla Sinanj nu ne-a ascultat. A cheltuit peste 30,000$ pe liposucții, injecții in buze, silicoane etc.

6.Nicholas Ryan

Ryan Gosling este o persoană perfectă pentru a fi imitată. Acesta este exact lucrul pe care l-a făcut și Nicholas Ryan pentru 5,000$. A cheltuit mult peste această sumă însă pentru proceduri cosmetice precum rhinoplastie, schimbarea liniilor feței etc.

7.Valeria Lukyanova

Valeria este ființa umană cu cea mai apropiată  înfățișare de cea a păpușilor barbie. Formele ei sunt atât de stricte și identice cu cele ale păpușii barbie încât o să crezi că nu este adevărată.

Dacă acest aspect de barbie nu a fost suficient, Valeria este și un vorbitor spiritual. În afara faptului că are implanturi mamare și poartă lentile de ontact albastre, aceasta este naturală.

loading...

Comentează