Connectat

Această tânără din Mexic a fost abuzată de 43.200 de ori! Dacă ai vedea-o astăzi, ai îngenunchia în fața ei!

Povestea pe care Karla Jacinto o ascunde este una dintre acelea care te lasă fără cuvinte atunci când ajungi să o cunoști.

E vorba despre o poveste care te face să te gândești și să realizezi că viața multor oameni nu este la fel de ușoară și de fericită ca a ta.

Un alt lucru la care te mai gândești este că astfel de povestiri nu se întâmplă numai în serialele TV, ci și în viața reală, peste tot în jurul nostru. Din nefericire!â

Citește mai departe ca să descoperi o poveste care îți va strânge inima! 

Totul a început într-un mod foarte neașteptat. Mai mult, totul a început cu o poveste foarte drăguță.

După ceva timp, povestea frumoasă s-a transformat într-un iad adevărat pentru Karla, care la acel moment avea numai 12 ani. O astfel de tânără are o experiență teribilă de viață.

Atunci, a întâlnit dragostea vieții sale, sau cel puțin asta a crezut ea. Era un om mai în vârstă, care a promis să-i ofere tot ce-i mai bun în lume.

El îi spunea că este cea pe care o dorește și o va dori mereu, este prințesa lui și îi va da tot ceea ce vrea. Cu toate acestea, povestea Karlei nu a fost atât de frumoasă pe cât sună.

Karla a crezut cu naivitate în fiecare cuvânt spus de Prințul ei. În acel moment al vieții sale, ea a decis să scape din casa săracă dintr-un mic sătuc, pentru a-și petrece tot restul vieții sale fericită, alături de bărbatul visurilor ei.

Dar în acel moment, fără să-și dea seama, a făcut cea mai mare greșeală a vieții sale, pentru că acel bărbat nu era deloc persoana care pretindea a fi. 

În ochii fetiței, era un om fermecător, dar în realitate, nu era nimic altceva decât o brută meschină. S-a dovedit că bărbatul era un proxenet, genul de persoană care câștigă bani prin găsirea unor fete tinere și supunerea lor la tratamente de nedescris.

El și-a dedicat întreaga viață făcând trafic cu fete tinere precum Karla, care din acel moment, a fost nevoită să-și petreacă viața pe stradă, folosindu-și trupul ca și slujbă. 

Bărbatul a lovit-o brutal, a scuipat pe fața ei și a rănit-o, folosind diverse lucruri, cum ar fi un fier. Într-o bună zi, a luat-o în orașul său, Tenancingo, din Mexic, unde a vândut-o altor proxeneți.

În acel moment, fata era în șocuri profunde. Nu avea nici o idee despre ce se întâmplă cu ea și era foarte speriată.

Timp de câteva ore pe zi, Karla a fost forțată să „contacteze” clienți. În fiecare zi, fără excepții, timp de 4 ani foarte lungi. A trebuit să ofere servicii pentru cel puțin 30 de clienți pe zi. 

Între timp, a fost trasă pe sfoară de toată lumea, astfel încât nu a avut nici o șansă să scape. A descoperit că nimeni nu o poate ajuta. Printre acei oameni, se aflau ofițeri de poliție, pastori și politicieni.

A simțit și a crezut că nu mai există nici un loc în care să poată căuta ajutor. 

Situația s-a schimbat când a împlinit 16 ani, iar salvarea a apărut în viața Karlei. Ea a fost eliberată de o agenție de voluntari care se lupta împotriva traficului de femei și proxeneți.

Cei 4 ani de martiriu au luat sfârșit, în cele din urmă.

În acel moment, Karla a reușit să facă niște calcule oribile. Înainte de a fi salvată, la 16 ani, fata a fost abuzată de mai mult de 43.200 de ori!

Este o cifră terifiantă și complet de neimaginat. Cu toate acestea, nu a fost sfârșitul poveștii Karlei Jacinto.

În prezent, Karla s-a alăturat organizației care i-a salvat viața. Acum simte că are nevoie să salveze și alte fete care suferă de primele lor înșelăciuni și apoi abuzuri, așa cum a pățit și ea.

În fiecare zi, se luptă cu un sistem extrem de puternic, care schimbă multe femei și salvează fete aflate în sclave. Cu toate acestea, este mereu un risc în a încerca să-i ajute pe alții.

„Când mă trezesc în fiecare dimineață, nu știu dacă o să mai fiu în viață seara”, a mărturisit Karla într-o bună zi. Acum, are 32 de ani, însă tot simte că: „Moartea este după colț din cauza a ceea ce fac”. 

Karla și ceilalți voluntari eliberează în fiecare zi din ce în ce mai multe fete din mâinile murdare ale proxeneților. Chiar dacă afacerea lor este la vârf, Poliția din Tenancingo, locul de origine al celor mai multe astfel de fapte, este de asemenea implicată în această afacere.

Ei nu o văd ca pe o problemă și privesc în alte direcții, la fel ca și politicienii locali.

Această poveste ne-a înfricoșat și dezgustat în același timp. Este incredibil că astfel de lucruri se întâmplă pe lume și cel mai rău este că acest caz nu este deloc unul izolat.

 

loading...

Comentează