Connectat

Caz incredibil! O fetiță s-a născut fără sânge, iar medicii și oamenii de știință nu-i dădeau nici o șansă la viață! Ce s-a întâmplat cu ea imediat după naștere…

Miracolul vieții este încă un mister pentru știință, iar uneori, natura ne pune față în față cu forțe inexplicabile care guvernează acest pământ.

Lucrurile care sunt imposibile pentru medicină sunt posibile în lumea ciudată a creației divine sau superioare nouă.

Acesta este cazul lui Maisy Vignes, o fată care s-a născut fără o picătură de sânge în vene, și a uimit nu doar oamenii de știință, ci și medicii, prin faptul că a reușit să supraviețuiască fără ca această lipsă să-i afecteze viața ca persoană în societate.

Ești uimit? Ți-am atras atenția? Acum, haide să vedem care este parcursul și povestea de viață a lui Maisy

Nașterea lui Maisy Vignes

Mama lui Maisy a fost la spital când avea doar 34 de săptămâni de sarcină – și-a făcut griji pentru că nu simțea copilul mișcându-se, și credea că este ceva în neregulă cu el.

La intrarea în spital, doamna Vignes a fost trimisă în pavilion pentru o operație de cezariană de urgență.

Câteva minute mai târziu, Maisy a ajuns pe lume, în condiții de sănătate complicate, și a fost internată la terapie intensivă.

Când Maisy a fost stabilizată de medici, aceștia i-au dat mamei vestea terifiantă că fiica ei nu avea nici măcar o picătură de sânge în vene.

Avea doar o substanță cu plasmă în interiorul canalelor unde ar fi trebuit să fie sângele, dar nu avea sânge.

Acest lucru i-a tulburat pe medici, pentru că au existat câteva cazuri în care copiii s-au născut cu puțin sânge, însă niciodată nu se mai întâmplase ca un copil să se nască deloc fără sânge.

Cum a supraviețuit Maisy Vignes

Doctorii care au urmărit evoluția copilului i-au explicat mamei că speranța de viață a bebelușului ei este foarte scăzută, iar aspectul ei extrem de palid l-a făcut pe tată (primul care a văzut-o) să creadă că nu va mai dura mult până când fiica lui va muri.

Deoarece lui Maisy nu i-au fost găsite vene, primele transfuzii au fost făcute prin cordonul ombilical.

Pe măsură ce orele și zilele treceau, fata începuse să prindă o culoare normală și începea să aibă semnele vitale din ce în ce mai stabile.

Doctorii au explicat că această situație ciudată cu Maisy indică faptul că tot sângele bebelușului a fost absorbit de către mamă în ultimele zile de sarcină, ceea ce se întâmplă foarte rar, și că atunci, practic viața copilului se termină, dar în acest caz, este vorba de un miracol pe care știința nu-l poate explica, faptul că fetița a reușit să supraviețuiască.

 

Viața lui Maisy Vignes

După mai multe săptămâni de observație, medicii au decis să o elibereze Maisy și mama ei, au plecat acasă, dar cu îngrijorarea că această condiție specială a lui Maisy ar fi putut să provoace daune grave sistemului nervos și creierului, din cauza lipsei de oxigen, pe când nu avea deloc sânge în vene.

Maisy însă a început să se dezvolte normal, iar la 15 luni a rostit „Tata”.

Acest fapt le-a transmis părinților ei un semnal fără echivoc că fiica lor era pe drumul cel bun în a duce o viață normală.

4 ani și puțin au trecut, iar Maisy merge deja la o grădiniță din County Waterford din Irlanda, dezvoltând abilități uimitoare de învățare, care-i uimesc încă o dată pe părinții ei.

Fetița lor, cărora medicii și oamenii de știință nu le dădea nici o șansă, și căreia i s-au dat puține zile de viață, este astăzi o fată normală și proeminentă în mediul ei.

Miracolul lui Maisy este încă studiat de știință, iar doctorii încă încearcă să își dea seama ce a făcut fetița să supraviețuiască fără sânge și să aibă un final fericit, așa cum este ea astăzi.

Știința vs. Misterul naturii, cine credeți că este câștigătorul? Dacă credeți în minuni, veți împărtăși miracolul lui Maisy pe rețelele sociale!

 

 

loading...

Comentează