Connectat

Ceea ce au descoperit polițiștii în acest hotel vechi a împietrit pe toată lumea! Se numea „Castelul Crimelor”…

Trăim într-o lume în care oamenii cu personalități extrem de diverse coexistă în mod relativ pașnic. De la introvertiți la extrovertiți, de la timizi la îndrăzneți, această lume adăpostește toate tipurile de personalitate existente.

Iar printre toate aceste personaje sănătoase și uimitoare, se află o mulțime de alți oameni care au mentalitatea nemiloasă a unui psihopat.

 

Ceea ce este interesant (și terifiant) despre psihopați și criminali în serie este faptulă că pot avea o personalitate nebună și extrem de violentă, dar când sunt analizați chiar și sub supraveghere, par să provină dintr-un mediu complet normal.

Întrebarea care rămâne în picioare este cum o persoană aparent obișnuită și normală poate fi unul dintre cei mai mari și mai bine documentați criminal în serie din toate timpurile!

Dr. Henry Howard Holmes, primul criminal american în serie, a fost faimos pentru faptele lui îngrozitoare. Cu toate acestea, el a avut o educație destul de normală.

Însă atunci când casa lui a fost investigată, au ieșit la iveală niște revelații cu adevărat înfricoșătoare și deranjante, iar unele dintre ele te vor cutremura până în măduva oaselor.

Haideți să descoperim împreună despre ce este vorba!

Inițial numit Herman Webster Mudget, Holmes a fost un student bun care a absolvit cu un grad de chirurg. Pare destul de normal până aici, nu-i așa?

Ei bine, pregătește-te, căci abia de acum înainte urmează să descoperi ce este cu adevărat înfricoșător la acest personaj!

Se spune că după terminarea școlii, Holmes a început să dezvolte hobby-ul de a deforma cadavrele. 

Henry Howard Holmes s-a mutat la Chicago în 1885 și și-a abandonat toate cele 3 soții. A condus o farmacie, iar la puțină distanță față de acel loc, și-a construit o casă, numită „Castelul Crimelor”.

El a anunțat înființarea castelului său în ziare, iar mai mulți oaspeți au avut curajul de a se caza în „hotelul” său. Multe dintre femeile care s-au cazat acolo au devenit iubitele lui, angajatele lui… și în cele din urmă, victimele lui. 

Pentru a-și transforma fanteziile în realitate, Holmes a fost ajutat de Benjamin Pitezel, un tâmplar, să-și aducă la viață fanteziile. Pitezel i-a construit acestuia chiar și o cameră de tortură.

Parteneriatul lor s-a încheiat cu moartea lui Pitezel și a altor 3 copii!

Fiicele și fiii lui Pitezel au fost uciși în mod brutal de Holmes. Trupurile fiicelor lui au fost recuperate din subsol, ulterior, de către o echipă de specialiști, dar totuși, tot ceea ce a mai rămas din corpul fiului său erau dinții acestuia, în crematoriu.

Holmes a fost arestat mai târziu, în mod ironic nu pentru crimele sale, ci pentru înșelăciunea cu cai. În închisoare, el i-a mărturisit colegului său de celulă, Marion Hedgepeth, despre crimele sale.

Ulterior, Marion a informat mai târziu poliția cu privire la aceste aspecte, iar Holmes a fost arestat. Când poliția a investigat castelul, au găsit labiritul de tortură bolnav al lui Holmes.

Au găsit oase umane și mese de examinare acoperite de sânge. Au fost confirmate cel puțin 9 crime, dar cu toate acestea, numărul total a fost undeva între 27 și 100. 

Fiind un student chirurgical, Holmes a dezvoltat o afecțiune profundă pentru sânge și intestine. Holmes a ucis fără milă bărbați, femei și copii. Când oamenii au descoperit adevărul, au rămas împietriți.

 

Holmes a fost executat în 1896. Cea mai mare frică a lui a fost că ofițerii i-ar putea tranșa corpul așa cum el făcuse cu cele ale altora. 

Castelul său a fost distrus de un incendiator în 1895. Acest bărbat a lăsat în urmă o moștenire cu adevărat întunecată.

A fost unul dintre primii criminali americani în serie, dar cu siguranță nu a fost ultimul.

 

Comentează